Australijos policija rado prieš pustrečios savaitės mįslingai dingusią keturmetę
Pasaulyje 03 11 2021 564 peržiūros

Australijos policija rado prieš pustrečios savaitės mįslingai dingusią keturmetę

Australijos policija gyvą ir sveiką surado prieš pustrečios savaitės iš kempingo mįslingai dingusią ketverių metukų mergaitę. Cleo Smith buvo išlaisvinta iš užrakinto namo Karnarvono mieste, trečiadienio rytą pranešė policijos komisaro pavaduotojas Colas Blanchas.

C. Smith yra sveika ir žvali, ji jau susitiko su savo tėvais. Sulaikytas 36 metų įtariamasis, jis apklaustas. Policija į namą įsilaužė ryte, sakė C. Blanchas. Tai esą neįtikėtino policijos darbo rezultatas.

Mes ieškojome adatos šieno kupetoje, ir mes ją radome, kalbėjo pareigūnas radijo stočiai 6PR. Patyrę tyrėjai, anot jo, negalėjo sulaikyti ašarų.

Mergaitės motina instagrame rašė: „Mūsų šeima vėl pilna“. Cleo pradžioje buvo nuvežta į ligoninę, kur buvo apžiūrėta.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Karnarvonas yra už 75 km nuo kempingo, iš kurio mergaitė dingo. Šeima taip pat kilusi iš šio miesto. Vakarų Australijos valstijos vyriausybė už informaciją, padėsiančią rasti vaiką, žadėjo milijoną Australijos dolerių (650 000 eurų) atlygį.

Keturmetė dingo spalio 16 dieną. Su savo mama, jos partneriu ir maža sesute ji buvo kempinge pajūryje. Motina pasakojo ryte pastebėjusi, kad mergaitė kartu su miegmaišiu dingo iš vienos iš dviejų šeimos palapinės patalpų, kurioje miegojo kartu su sesute. Palapinės užtrauktukas buvo atitrauktas iki aukščio, kurio keturmetė pati negalėjo pasiekti. Nuo tada apie vaiką nebuvo jokių žinių.


DPA-ELTA

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта