Darbininkai ant Paryžiaus katedros stogo nepaisė draudimo rūkyti
Pasaulyje 24 04 2019 742 peržiūros

Darbininkai ant Paryžiaus katedros stogo nepaisė draudimo rūkyti

Prieš pragaištingą Paryžiaus katedros gaisrą darbininkai ant jos stogo nepaisė griežto draudimo rūkyti. Tai trečiadienį agentūrai AFP pripažino pastolių montavimo įmonė „Le Bras Freres“. Kai kurie darbininkai „kartkartėmis nekreipė dėmesio į draudimą, - pareiškė įmonė. - Mes dėl to apgailestaujame“. Tačiau įmonė paneigė, kad tai galėjo sukelti gaisrą.

Įmonės darbininkai ant katedros stogo renovacijos darbams aplink 90 metrų aukščio smailę, kurį per gaisrą įgriuvo, montavo pastolius. Įmonės atstovas Marcas Eskenazis prašė suprasti darbininkus, nepaisiusius draudimo rūkyti. Esą „truputį sunku nulipti nuo pastolių, nes tai užima laiko“.

Tačiau įmonės atstovas pabrėžė: „Dievo Motinos katedros gaisro priežastis jokiu būdu nebuvo blogai užgesinta nuorūka“.

Laikraštis „Le Canard enchaine“ naujausiame savo numeryje rašo, kad tyrėjai tikrina ir trumpojo jungimo hipotezę - jis esą galėjo kilti naudojant keltuvų elektros variklius. Tačiau įmonės atstovai atmetė ir tai. Pasak jo, nebuvo „jokių problemų“ su varikliais. Be to, jie buvo toli nuo smailės, o liepsnos įsiplieskė „pastato viduje“.

ELTA

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта