G. Landsbergis: apie naujas sankcijas Kremliui kol kas kalba tik atskiros valstybės
Pasaulyje 09 06 2022 477 peržiūros

G. Landsbergis: apie naujas sankcijas Kremliui kol kas kalba tik atskiros valstybės

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis sako, kad apie septintąjį sankcijų Rusijai paketą „kalba atskiros valstybės“, tačiau abejoja, kad nauji apribojimai Kremliaus režimui jau formuojami Europos Komisijoje (EK).

„Komisija daro tikrai labai didelį darbą ir paskutinis mėnuo jiems, derinant šeštąjį paketą, buvo nepaprastai sudėtingas. Ieškoti kompromisų tarp labai nesutariančių polių buvo labai sunku. Nesu įsitikinęs, kad jie „neria“ į septintą paketą“, – ketvirtadienį žurnalistams Seime sakė G. Landsbergis.

Lietuvos diplomatijos vadovas mano, kad šiuo metu EK analizuoja skirtingas Europos Sąjungos (ES) šalių pozicijas ir šeštojo sankcijų paketo poveikį jų pačių ekonomikoms.

„Dabar yra „zondavimosi“ etapas: kur kokios valstybės yra, kur kokios raudonos ribos vienoms ar kitoms valstybėms“, – svarstė G. Landsbergis.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

ELTA primena, kad šeštasis ES sankcijų Rusijai paketas įsigaliojo birželio 3 d. Jame taikomos sankcijos apima individualias sankcijas Kremliaus režimo aplinkos asmenims, „Sberbank“ ir kitiems Rusijos bankams, naftos tiekimui jūrų keliu, taip pat ir Rusijos propagandiniams kanalams „RTR Planeta“, „Rossiya 24“, „TV Centre International“.


ELTA

Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Naujovės parduotuvėje BOHEMIA

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта