G. Landsbergis lankosi Ukrainoje: nepaisant Rusijos bombų lietaus ir barbariško žiaurumo, Ukraina laimės
Pasaulyje 28 11 2022 632 peržiūros

G. Landsbergis lankosi Ukrainoje: nepaisant Rusijos bombų lietaus ir barbariško žiaurumo, Ukraina laimės

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis lankosi Ukrainoje. Apie tai Lietuvos diplomatijos vadovas pranešė savo Twitter paskyroje.

„Mes – Estijos, Suomijos, Islandijos, Latvijos, Lietuvos, Norvegijos bei Švedijos užsienio reikalų ministrai – šiandien esame Kijeve ir visiškai solidarizuojamės su Ukraina. Nepaisant Rusijos bombų lietaus ir barbariško žiaurumo, Ukraina laimės!“, – savo Twitter paskyroje rašė G. Lansbergis.

ELTA primena, kad praėjusią savaitę taip pat Ukrainoje lankėsi premjerė Ingrida Šimonytė. Vyriausybės vadovė kartu su Lenkijos ir Ukrainos ministrais pirmininkais Mateuszu Morawieckiu ir Denysu Šmyhaliu dalyvavo Liublino trikampio formato premjerų susitikime.

Šalių premjerai aptarė tolimesnę paramą nuo Rusijos karinės agresijos besiginančiai Ukrainai ir pabrėžė Rusijos atsakomybę už sistemingai vykdomus karo nusikaltimus, pažymėdami Lietuvos, Lenkijos ir Ukrainos solidarumą ir bendrus tikslus trišalėje deklaracijoje, rašoma Vyriausybės pranešime.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

ELTA

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта