J. Bidenas žada nutraukti „D. Trumpo prezidentavimo tamsą“
Pasaulyje 21 08 2020 532 peržiūros

J. Bidenas žada nutraukti „D. Trumpo prezidentavimo tamsą“

Priimdamas demokratų partijos nominaciją šių metų JAV prezidento rinkimams, Joe Bidenas pažadėjo nutraukti Donaldo Trumpo prezidentavimo „tamsą“ ir paragino susivienyti bei sugrąžinti optimizmą į amerikiečių gyvenimą.

„Dabartinis prezidentas buvo per ilgai apgobęs Ameriką tamsa. Per daug pykčio, per daug baimės, per daug susiskaldymo“, – sakė J. Bidenas.

„Jei patikėsite man prezidento pareigas, remsiuosi geriausiais iš mūsų, o ne blogiausiais. Būsiu šviesos, o ne tamsos sąjungininkas. Pats laikas mums, žmonėms, susivienyti“, – kalbėjo demokratų kandidatas į prezidentus.

J. Bideno kalba, pasakyta iš jo gimtojo Vilmingtono miestelio Delavero valsijoje, kurios auditorija klausėsi internete arba per televiziją, atspindi apribojimų dėl koronaviruso pandemijos mastą Jungtinėse Valstijose.

77-erių J. Bidenas griežtai paragino amerikiečius rinkimuose nubausti D. Trumpą už pandemijos chaosą ir ekonomikos nuosmukį. Dėl COVID-19 šiuo metu mirė daugiau nei 170 tūkst. amerikiečių.

„Pirmaujame pasaulyje pagal mirtis“, – 22 minučių trukmės kalboje sakė J. Bidenas, vadindamas D. Trumpo veiksmus „neatleistinais“.

„Pačią pirmą“ prezidentavimo dieną J. Bidenas įgyvendinsiąs nacionalinį kovos su COVID-19 planą ir įvesiąs prievolę dėvėti veido kaukes.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

J. Bidenas į prezidentus kandidatuoja jau trečią kartą. Jis bandė tapti Baltųjų rūmų šeimininku jau 1988 ir 2008 m.

D. Trumpas ir kiti respublikonai ilgą laiką šaipėsi iš J. Bideno dėl jo amžiaus ir vadino jį nukaršusiu, tačiau politikos veterano kalba buvo itin raiški ir kupina užsidegimo.

Demokratai tikisi, kad patikimas elgesys bei į viceprezidento postą nominuota Kamala Harris – pirmoji juodaodė moteris, kandidatuojanti į tokias aukštas pareigas Baltuosiuose rūmuose – sumenkins pašaipas.

J. Bidenas šiuo metu pirmauja prieš D. Trumpą tiek nacionalinėse, tiek ir svarbiausių valstijų apklausose.


AFP-ELTA

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта