Prancūzijoje per Naujuosius metus tvarką palaikys daugiau kaip 95 tūkst. pareigūnų
Pasaulyje 31 12 2021 603 peržiūros

Prancūzijoje per Naujuosius metus tvarką palaikys daugiau kaip 95 tūkst. pareigūnų

Naujųjų metų naktį Prancūzijos gyventojų ir svečių saugumu rūpinsis daugiau kaip 95 tūkst. policininkų ir žandarų. Tai penktadienį savo „Twitter“ paskyroje pranešė šalies vidaus reikalų ministras Géraldas Darmaninas.

„Gruodžio 31-osios vakare per 95 tūkst. policijos ir žandarmerijos pareigūnų, taip pat 32 tūkst. ugniagesių ir kitų tarnybų atstovų bus mobilizuoti, kad užtikrintų mūsų piliečių saugumą ir suteiktų jiems reikiamą pagalbą“, - informavo žinybos vadovas. „Ačiū jiems už pasiaukojamą tarnybą prancūzų labui“, - pridūrė jis.

Prancūzijos sostinės policijos prefektūros duomenimis, Naujųjų metų naktį Paryžiaus gatvėse patruliuos apie 9 tūkst. policininkų. Anksčiau miesto valdžia kavinių ir restoranų savininkams davė nurodymą sausio 1-ąją ir 2-ąją uždaryti savo įmones ne vėliau kaip 2 val. Policija uždraudė šokti lankytojams atidarytuose baruose ir vartoti alkoholį viešose vietose.

Pasak prefektūros, žandarai taip pat stebės, kaip laikomasi kaukių režimo. Nuo gruodžio 31 d. Paryžiaus gatvėse privaloma dėvėti medicinines kaukes dėl epidemiologinės padėties blogėjimo šalyje.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, ketvirtadienį Prancūzijoje buvo nustatyta daugiau kaip 200 tūkst. naujų užsikrėtimo koronavirusu atvejų.

Šalyje aktyviai vyksta gyventojų vakcinacijos kampanija. Gruodžio 30 d. duomenimis, Prancūzijoje visiškai paskiepyti 51,7 mln. žmonių. Stiprinamoji dozė jau suleista daugiau kaip 24 mln. prancūzų. Iš viso šalyje gyvena apie 67 mln. žmonių.  


ELTA

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта