Prezidento patarėjas ragina neskubėti daryti išvadų apie V. Putino sveikatą
Pasaulyje 07 06 2022 593 peržiūros

Prezidento patarėjas ragina neskubėti daryti išvadų apie V. Putino sveikatą

Prezidento patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Kęstutis Budrys ragina nespekuliuoti apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikatą, nes, anot jo, nepatikrinti duomenys apie Rusijos lyderio ligas galėtų būti informacinių kontratakų dalis.

„Daryti greitas išvadas apie ligą, o ypač tada, kai tai aktualu, nes atsako, kiek visa tai tęsis, aš neskubėčiau. Tai labiau tam tikras spekuliatyvus dalykas ir informacinių kontratakų dalis negu žinios siuntimas“, – antradienį „Žinių radijui“ teigė prezidento patarėjas bei paragino nespekuliuoti.

„Tai mes turime turėti faktus, konkrečią informaciją, o tada būtų galima tai daryti. Aš nepasileisčiau į tas spekuliacijas, kas galėtų būti ar nebūti su vienu ar kitu asmeniu“, – pridūrė jis.

K. Budrys pabrėžė, kad žvalgybos analitikai nuolat tikrina viešojoje erdvėje skelbiamos informacijos patikimumą, todėl erdvės spekuliacijoms ir klaidoms negalime palikti.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

„Žvalgybos analitikai vertina, jiems reikia konkrečių duomenų ir informacijos patikimumo. (...) Ir tokie vertinimai yra labai reikalingi visiems sprendimo priėmėjams, todėl jokios erdvės klaidai neturime palikti“, – komentavo K. Budrys.

ELTA primena, kad pastaruoju metu viešojoje erdvėje kalbama apie tariamas V. Putino ligas, tačiau tiesioginių įrodymų nėra.


ELTA

Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Naujovės parduotuvėje BOHEMIA

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта